Filmpremière Johan

Stadsschouwburg Utrecht

UTRECHT - Het Nederlands Film Festival biedt filmfans en filmprofessionals ieder jaar tien dagen lang de unieke mogelijkheid in Utrecht kennis te maken met de nieuwste en beste Nederlandse films. Dit jaar vond alweer de 25e editie van dit evenement plaats.

Het licht en geluid is dit jaar zeer netjes verzorgd voor de prèmiere van Johan, een film van Nicole Van Kilsdonk. Op deze avond waren naast hoodrolspelers Michiel Huisman, Caro Lensen en Johnny de Mol ook diverse andere BN-ers aanwezig als Willeke Alberti en Monique Van De Ven.

De film gaat over Johan, die de kroon is op het werk van zijn vader Rinus. Rinus is bezeten van voetbal en nu heeft hij het voor elkaar, zijn eigen elftal. Maar Johan is anders dan de rest, hij houdt van muziek en van zingen.
Dan ontmoet hij zijn nieuwe buurmeisje Evy. In haar vindt hij iemand met wie hij zijn passie kan delen. Hij wordt tot over zijn oren verliefd, maar ook zijn broer Johnny heeft gevoelens voor haar.
Terwijl Johan’s broers stuk voor stuk carrière maken bij de beste clubs van Nederland, jaagt hij zijn droom achterna; zanger worden. Evy staat voor een moeilijk besluit, wordt ze liever de vrouw van een succesvolle voetballer of ligt haar hart toch bij haar eerste liefde Johan?
Prijs:
Op aanvraag