DJ Mike

🎉 DJ Mike staat garant voor een onvergetelijke avond vol muzikale hoogtepunten. De set begint met een heerlijke mix van 90's, hiphop, funk en disco, perfect om de avond te beginnen. Naarmate de sfeer stijgt, schakelen we over naar een opzwepende mix van klassiekers en hedendaagse hits van artiesten als Prince, Michael Jackson, Bee Gees en Bruno Mars.

En wanneer iedereen klaar is om de dansvloer te veroveren, trakteert DJ Mike op een Latin-block met latin, bachata, reggaeton en andere hits met meeslepende ritmes. De dansvloer blijft vol met een geweldige mix van danceclassics, moderne dance, house, pop, disco, rock en meer. De exacte playlist wordt afgestemd op de energie van de zaal, zodat elke overgang naadloos en creatief aanvoelt.

Maar het gaat niet alleen om de hits. DJ Mike zorgt voor verrassende en prikkelende nummers, waardoor het publiek telkens wordt verrast. Flexibiliteit staat voorop. Voorafgaand aan het event is er een persoonlijk kennismakingsgesprek om alle wensen te bespreken. DJ Mike stelt gerichte vragen om ervoor te zorgen dat alles perfect aansluit op jullie visie.

En geen zorgen als er last-minute verzoeken zijn; DJ Mike staat open voor veranderingen en is op de avond zelf bereikbaar om het plan bij te werken. Internationale opdrachtgevers zijn ook van harte welkom. DJ Mike heeft ervaring met diverse nationaliteiten en kan specifieke tracklists samenstellen voor een Frans, Duits of Spaans publiek.

Kortom, DJ Mike staat klaar om jullie feest naar een hoger niveau te tillen! 🎶✨

Prijs:
Op aanvraag