DJ Jeroen

DJ Jeroen is van jongs af aan actief als DJ op diverse evenementen in Nederland en het buitenland. Als 'all-round' DJ komt het beste tot zijn recht bij 25+ feesten. Daarnaast is hij al jaren een van de residence DJ's van de bekende Utrecht Skate Parade, een wekelijks outdoor skate evenement in Utrecht.

De kracht van Jeroen is dat hij het publiek als geen ander kan aanvoelen en inspeelt op de sfeer en wensen van de gasten. Op die manier is de dansvloer in 'no-time' gevuld. Vele stijlen komen aan bod en wisselen elkaar naadloos af. Denk bijvoorbeeld aan de bekende dance classics, de toegankelijke top 40 tracks en hedendaagse clubsounds als 'Bigroom house en EDM'. 

Uiteraard alles in een aangename, opbouwende en avondvullende mix. Als de sfeer het toelaat kan zelfs een Nederlandstalige meezinger de revue passeren. Kortom, met DJ Jeroen haal je een ervaren DJ in huis, die zijn muziekkennis over een breed spectrum heeft verdeeld. Daarmee maakt hij jou feest compleet!

______________________________________


Referenties:

4 juli 2015: Verjaardag Teresi (Locatie: Kabel, Arnhem)

"Deze avond is door DJ Jeroen geweldig opgepakt,hij weet er echt een feest van te maken.  Met vriendelijke groet, Teresi Bergervoet."
Prijs:
Op aanvraag